Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Seyyar Satıcılara Yönelik Denetimlerini Sürdürüyor
Kategori:
Haber
haberler
kapaklı haber
Kapaklı Zabıta Müdürlüğü
Kapaklı Zabıta Müdürlüğü Ekipleri
Yayınlanma Tarihi:
Cuma, Ağustos 04, 2017
Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gece gündüz demeden yaptıkları denetimlerde seyyar satıcılık yapan kişilere ilçe genelinde göz açtırmıyor.
Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle iş yerlerinde satış yapan ve vergi ödemek zorunda kalan vatandaşların haklarını korumak ve vatandaşların huzuru adına seyyar satıcılar üzerinde ki denetimlerini aralıksız sürdürüyorlar.
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, özellikle halkın yoğun olduğu bölgelerde sayıları gittikçe artan seyyar satıcılara göz açtırmayacaklarını açıkladı.
Seyyar satıcılar tarafından satılan güvensiz gıda ve benzeri ürünlerin satışının engellenmesi yanında kaldırımı işgal ederek esnaflarla haksız rekabet içerisine giren seyyar satıcılara asla izin vermeyeceklerini de belirten Başkan Mandalı, denetimleri arttırdıklarını kaydetti.
Başkan İrfan MANDALI, “Şartlar ne olursa olsun, seyyar satıcıların satış yapmasına izin vermeyeceğiz. Yasalar neyi emrediyorsa onu uygulayacağız. Amacımız, halkımızın sağlıklı ürün tüketmesi ve esnafımızın haksız rekabet nedeniyle zarar görmemesidir. Halkımızın ve esnafımızın rahat etmesi için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğiz. Seyyar satıcılara yönelik çalışmalarımız devam edecek” dedi.
0 yorum: