05 Haziran 2018

Kene Mücadelesi İçin İlaçlama Çalışmaları Başladı


Yaz aylarının gelmesiyle ortaya çıkan ve halk arasında KKKA hastalığı olarak bilinen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı için Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri mücadeleye başladı. Kene ilaçlama çalışmaları ilk olarak Kapaklı genelindeki Çocuk parkları ve Mesire yerlerinde yapıldı.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI; "Kapaklı Belediyesi olarak kene ilaçlama çalışmalarına başladık ve güvenliği sağlamak için tüm çocuk parklarımızda ve mesire alanlarımız da ilaçlama çalışmalarını devam ettiriyoruz. Bu çalışmalar orta refüjler, yeşil alanlar, ve kamu kurum ve kuruluşlarının da bahçeleri periyodik olarak ilaçlanacak.''dedi.

Sağlık Müdürlüğünün ilaçlama çalışmalarının belirli aralıklarla devam edeceğini kaydeden Başkan Mandalı, gerçekleştirdikleri çalışmalarla vatandaşların daha rahat ortamlarda vakit geçirmesini sağladıklarını sözlerine ekledi.
Önceki konu
sonraki konu

0 yorum:

Tüm Hakları www.kapakli.tv.tr sitesine aittir. İzinsiz alıntı yapılamaz kopyalanması suçtur.
2016-2019

Ana Sayfa | Kaynak Gösterme | Site Kullanımı | Sorumluluk | İletişim